Bild-skyttbrink

Sök till oss på Skyttbrinks gymnasium

Välkommen till Skyttbrink gymnasium en liten skola med stora möjligheter!

Hos oss erbjuds du högkvalitativ undervisning, stöd och trygghet av alla pedagoger på skolan. Vi ser dig och stöttar dig i din resa mot dina mål, oavsett om du vill ut i arbetslivet med en yrkesexamen eller studera vidare på högskola. Vi arbetar med små klasser i nyrenoverade lokaler och sätter stor vikt vid våra ledord, glädje, engagemang och stolthet.

Våra pedagoger och lokaler gör det möjligt för dig att få lära dig grunderna till ett framtida yrke - på riktigt!

BARN OCH FRITID

Barn- och fritidsprogrammet med pedagogisk inriktning på Skyttbrink är ett program som lär ut modernt ledarskap.

BYGG OCH ANLÄGGNING

Bygg- och anläggningsprogrammet med inriktning Husbyggnad på Skyttbrinks Gymnasium är utbildningen för dig som är intresserad att arbeta som träarbetare och vill arbeta problemlösande.

SPEED SHOP

En unik yrkesintroduktion inom det individuella alternativet där utvalda elever läser upp svenska, engelska och matte samtidigt som de lär sig att bygg hot rods och custom motorcyklar.

SPRÅKINTRODUKTION

Lär dig svenska och förbered dig inför vidare studier. Utbildningen anpassas mycket efter dig och dina förkunskaper.

Kontakter
Senast uppdaterad: 25 juni 2018