Bild-skyttbrink

Sök till oss på Skyttbrinks gymnasium

Välkommen till Skyttbrink gymnasium en liten skola med stora möjligheter!

Hos oss erbjuds du högkvalitativ undervisning, stöd och trygghet av alla pedagoger på skolan. Vi ser dig och stöttar dig i din resa mot dina mål, oavsett om du vill ut i arbetslivet med en yrkesexamen eller studera vidare på högskola. Vi arbetar med små klasser i nyrenoverade lokaler och sätter stor vikt vid våra ledord, glädje, engagemang och stolthet.

Våra pedagoger och lokaler gör det möjligt för dig att få lära dig grunderna till ett framtida yrke - på riktigt!

BARN OCH FRITID - PEDAGOGIK

Barn- och fritidsprogrammet med pedagogisk inriktning på Skyttbrink är ett program som lär ut modernt ledarskap.

BARN OCH FRITID - FRITID OCH HÄLSA

Inriktningen Fritid och hälsa på Barn- och fritidsprogrammet är rätt val för dig som vill arbeta inom fritids-, idrotts- eller friskvårdssektorn.

BYGG OCH ANLÄGGNING

Bygg- och anläggningsprogrammet med inriktning Husbyggnad på Skyttbrinks Gymnasium är utbildningen för dig som är intresserad att arbeta som träarbetare och vill arbeta problemlösande.

YRKESINTRODUKTION - BYGG OCH ANLÄGGNING

En yrkesintroduktion inom det individuella alternativet där eleverna läser in grundskoleämnen samtidigt som de läser gymnasiekurser inom bygg och anläggning.

PROGRAMMET INDIVIDUELLT ALTERNATIV

Det här är utbildningen för dig som har haft stora problem med skolnärvaron i grundskolan och därför inte fått en behörighet att läsa vidare på ett nationellt program.

SPEED SHOP

En unik yrkesintroduktion inom det individuella alternativet där utvalda elever läser upp svenska, engelska och matte samtidigt som de lär sig att bygg hot rods och custom motorcyklar.

SPRÅKINTRODUKTION

Lär dig svenska och förbered dig inför vidare studier. Utbildningen anpassas mycket efter dig och dina förkunskaper.


Kontakter
Skriv ut
Senast uppdaterad: 18 augusti 2021
Sidan publicerad av: System