Bild

Speed Shop (yrkim)

Alla är inte lika motiverade att studera under grundskoletiden och gymnasietiden kommer fortare än man ibland kan förstå. Om man inte har fullständiga betyg från grundskolan så finns yrkesintroduktion – ett till två års studier för att bli redo att studera vidare på ett nationellt program.

Våga förändras.

På Skyttbrinks gymnasium i Botkyrka finns en unik yrkesintroduktion inom det individuella alternativet där utvalda elever läser upp svenska, engelska, matte och teknik samtidigt som de lär sig att bygga hot rods och custom motorcyklar.

Genom riktigt verkstadsarbete, kreativitet och lärare som ställer krav på ordning och reda tycker eleverna att det är roligt och viktigt att komma i tid, sköta sina uppgifter och satsa allt på att bygga de coolaste bilarna och motorcyklarna.

Genom hårt, engagerande arbete och teoretiska studier kopplade till vad som händer i verkstaden så kan din tid på Speedshop, förutsatt att du har fyra betyg med dig, ge dig en behörighet att söka vidare till ett nationellt yrkesprogram.

Kontakter
Skriv ut
Senast uppdaterad: 16 november 2018
Sidan publicerad av: Soleil Redaktör