Bild

Bygg och anläggning (ba)

Vi siktar högt och anpassar vår skola till framtidens yrkesutbildningar. Tillsammans med våra kunniga och kompetenta lärare kommer du läsa största delen av din utbildning här.

APL

Under din utbildning ingår minst 15 veckors arbetsplatsförlagt lärande (APL). Vi samarbetar med stora och små företag i hela Stockholmsregionen där vi ser till att du får möjlighet att utvecklas och lära dig ännu mer av duktiga handledare.

 

Bli byggare

Bygg- och anläggningsprogrammet med inriktning Husbyggnad på Skyttbrinks Gymnasium är utbildningen för dig som är intresserad att arbeta som träarbetare och vill arbeta problemlösande. Som träarbetare kommer du få varierande arbetsuppgifter där du får göra allt ifrån att lägga grunden till att se till att övriga snickerier kommer på plats.

Du är med och bestämmer

En liten skola innebär korta vägar mellan beslut och handling och framför allt innebär det att vi hjälper varandra och vet vad alla är bra på. Du är med och påverkar och om det är något speciellt du vill testa eller satsa på så brukar det gå att lösa. En liten skola med stora idéer helt enkelt.

Kontakter
Skriv ut
Senast uppdaterad: 5 september 2018
Sidan publicerad av: Soleil Redaktör